Margot Melissen en Olivier Vet

We illustreerden de plattegrond voor het Nederlands Film Festival, keyvisual voor de NOVI conferentie, campagne voor de Week tegen Kindermishandeling. We ontwierpen een logo voor Prorail, illustraties voor het Parool, branding voor een verpakkingsloze supermarkt en een printcollectie voor meisjeskleding.

Daarnaast zetten we complexe teksten om in beeld. Een lijvig jaarverslag wordt een geillustreerde praatplaat. De kernwaarden van een bedrijf worden vertaald naar een overzichtelijke zakelijke tekening. Een ellenlange presentatie wordt in vijf cartoons in beeld gebracht. Illustraties trekken de aandacht en kunnen een hulpmiddel zijn om ingewikkelde materie te verduidelijken.

De ontwerpwereld van Studio BLiQ combineert de beeldtaal van illustrator/ontwerper Margôt Melissen met het ruimtelijk inzicht van architect/ontwerper Olivier Vet.

Deze kruisbestuiving inspireert ons om elke ontwerpvraag om te zetten naar een doeltreffend en pakkend beeld. Met nieuwsgierigheid haken we in op de hedendaagse ontwikkelingen op ontwerp gebied. We willen ontdekken, verrassen en bijdragen aan een betekenisvolle beeldcultuur.

Studio BLiQ ontwerp is opgericht in 1999. Sindsdien werken we met veel enthousiasme aan een breed scala van projecten vanuit Nederland en Bonaire.

Tot ziens!

Margôt Melissen  
margot@studiobliq.com
 
+ 31 6 440 58 307 
 
Olivier Vet  
olivier@studiobliq.com
 
 
Je vindt ons ook terug op Facebook + Linkedin + Instagram + Pinterest + Behance