Marketingcampagne Bobo, Okki, Taptoe, NG Junior

okki_bobo_taptoe_ngjunior_outsert_studio_bliq-1

 

Voor Blink uitgevers ontwierpen we de outserts, advertenties en folders voor de magazines Bobo, Okki, Taptoe en NG Junior. Dit in het kader van de marketingcampagne aan het begin van het schooljaar. Elk kind op basisscholen in Nederland en België krijgt het eerste nummer van het seizoen gratis in de klas uitgereikt in de week na de schoolvakantie.

okki_bobo_taptoe_ngjunior_outsert_studio_bliq_2

okki_bobo_taptoe_ngjunior_outsert_studio_bliq_3

Met Taptoe vergroten kinderen op een leuke en leerzame manier hun algemene kennis, taal- en rekenvaardigheden. Je kind kan zelfstandig en in een eigen tempo aan de slag, want zo leert hij of zij het meest.

National Geographic Junior neemt kinderen mee naar de mooiste en meest bijzondere plekken op aarde. De prachtige foto’s en reportages maken van National Geographic Junior een onvergetelijke ontdekkingsreis. National Geographic Junior sluit aan op de lesstof in groep 6, 7 en 8. (Bron Blinkuitgevers.nl)

okki_bobo_taptoe_ngjunior_outsert_studio_bliq_7

 

okki_bobo_taptoe_ngjunior_outsert_studio_bliq_6

okki_bobo_taptoe_ngjunior_outsert_studio_bliq_4

okki_bobo_taptoe_ngjunior_outsert_studio_bliq_5

Al 45 jaar is Bobo hét tijdschrift voor kleuters! Bobo staat boordevol leuke cijfer- en letteroefeningen, puzzels, kleurplaten, knutsel-opdrachten en voorleesverhalen. Bobo sluit 100% aan op school en wordt samen met leerkrachten ontwikkeld.

Met Okki gaat je zoon of dochter aan de slag met lezen, schrijven en rekenen. Spelenderwijs oefent je kind thuis wat hij of zij op school leert. Want hoe fijn is het als je kind ontdekt hoeveel hij of zij zélf al kan. (Bron Blinkuitgevers.nl)

okki_bobo_taptoe_ngjunior_outsert_studio_bliq_8

 

bollen_verschillende

bobo_voorstel_studio_bliq

bobo_voorstel_2_studio_bliq

taptoe_voorstel_studio_bliq_4taptoe_voorstel_studio_bliq taptoe_voorstel_studio_bliq2 taptoe_voorstel3_studio_bliq